Endre Facebook-profilbildet ditt uten at noen merker det med dette trikset vi viser deg nedenfor, enten det er fra telefonen eller datamaskinen. For mange av oss var Facebook det første sosiale nettverket vi utforsket tilbake i barndommen eller ungdomstiden. Hvis du ikke har endret profilbildet ditt siden den gang, kan det være på tide å gjøre det. Og hvis du ikke vil at venner eller familie skal legge merke til denne endringen, kan du justere personverninnstillingene dine et par ganger for å unngå å vekke mistanke.
Som du sikkert allerede vet, genererer Facebook et innlegg hver gang du legger inn en kommentar, laster opp en video eller endrer noe på profilen din, slik at alle vennene dine får vite det. Derfor, hvis du har bestemt deg for å endre profilbildet ditt, vil alle vennene dine finne det ut når de ser varselet. Men ikke bekymre deg! Det finnes en måte å oppdatere Facebook-bildet ditt uten at noen andre får vite det , og i dette innlegget skal vi forklare alt om det.
Endre bildet ditt på Facebook uten at noen vet det med denne enkle justeringen
Hvis du vil unngå en strøm av kommentarer (og til og med kritikk) for å oppdatere Facebook- profilen din , kan du endre bildet ditt uten at noen merker det med dette enkle trikset . Først skal vi se hvordan du gjør det fra mobiltelefonen din, noe som anbefales da det er det enkleste. Deretter skal vi vise deg at det også er mulig fra en datamaskin, selv om prosessen er litt mer komplisert.
Fra mobilappen

Den enkleste måten å endre Facebook-profilbildet ditt diskret på er via mobilappen. Akkurat idet du skal til å gjøre endringen, lar appen deg velge om du vil generere et varsel slik at andre får vite det . Trinnene er enkle og vises nedenfor:
- Klikk på profilbildet ditt.
- Velg nå alternativet Rediger profil.
- Deretter vil du se tre seksjoner du kan redigere: Profilbilde, Avatar og Forsidebilde. Klikk på alternativet Rediger fra seksjonen Profilbilde.
- Velg det nye bildet du vil vise på profilen din.
- Når du er valgt, vil du se det nye bildet i profilsirkelen og under det en boks som sier Del nytt bilde i nyhetsseksjonen. Fjern merket i boksen og det er det
Husk at boksen «Del nytt bilde i nyhetsfeeden» er merket av som standard. Hvis du ikke fjerner avmerkingen, vil Facebook generere et offentlig varsel om at du har endret profilbildet ditt. Sørg derfor for å fjerne avmerkingen i denne boksen for å forhindre at venner og kontakter blir varslet.
Hva om du endret profilbildet ditt uten å deaktivere varsler, og Facebook allerede har opprettet et innlegg om det? Ingen fare, men hvis du vil forhindre at flere kontakter ser innlegget, må du handle raskt. Så hva kan du gjøre? Skjul innlegget Facebook opprettet på profilen din med følgende triks, og problemet er løst:
- Bla gjennom Facebook-profilen din til du finner innlegget som sier "Oppdaterte profilbildet ditt".
- Når du er funnet, klikker du på tre horisontale prikker meny plassert til høyre for publikasjonen.
- Velg nå alternativet Rediger personvern.
- Klikk på alternativet som sier Se mer.
- Til slutt velger du alternativet som sier Solo yo.
Jo raskere du fullfører disse trinnene, desto færre personer vil se innlegget og innse at du har endret profilbildet ditt. Husk også at Facebook ikke lagrer disse personverninnstillingene, så du må gjenta disse trinnene hver gang du endrer profilbildet ditt uten å merke av i boksen «Del nytt bilde i nyhetsfeeden».
Fra datamaskinen

Hvis du foretrekker å få tilgang til Facebook fra datamaskinen din, kan du også endre profilbildet ditt diskret . Som vi allerede har nevnt, er prosessen litt mer komplisert, men like effektiv. Man kan si at det er en kombinasjon av de to metodene beskrevet i forrige avsnitt. Vi vil forklare dette kort før vi lister opp trinnene.
Problemet er at alternativet «Del nytt bilde i nyhetsfeeden» ikke vises når du endrer profilbildet ditt på skrivebordsversjonen av Facebook. Så for å unngå å bli oppdaget må du legge ut bildet, deretter finne den genererte kommentaren og justere synligheten . Du vil se dette mer detaljert i følgende prosedyre:
- Få tilgang til din Facebook profil fra datamaskinen.
- Klikk på fotokameraikon som er i nedre høyre hjørne av profilbildet ditt.
- Velg nytt profilbilde hva du vil vise på Facebook og klikk Lagre.
- Nå er det på tide å gå ut av innstillingene og se etter varselet som Facebook har opprettet som varsler deg om endringen i bildet ditt.
- Når du har funnet publikasjonen, klikk på tre horisontale punkter for å åpne innstillingsmenyen.
- Velg alternativet i rullegardinmenyen Rediger mottakere.
- Til slutt velger du alternativet Solo yo slik at ingen kan se innlegget bortsett fra deg.
Som du ser, tar prosessen lengre tid fra en datamaskin, men det fungerer perfekt for å oppdatere profilbildet ditt uten at andre legger merke til det. Det beste du kan gjøre er å finne Facebook-innlegget umiddelbart og justere synligheten så snart som mulig . På denne måten vil tidsrammen for at brukere på nett skal se innlegget være så kort som mulig.
Hvorfor vil noen endre profilbildet sitt på Facebook uten at noen vet det?

Til slutt, la oss snakke om hvorfor noen kanskje vil endre Facebook-profilbildet sitt uten at noen legger merke til det. Årsakene kan være mange og varierte, for eksempel å ønske å overraske kontaktene sine med en radikal eller uventet makeover . Eller rett og slett å ville prøve ut forskjellige bildealternativer før de bestemmer seg for hvilket som er best å vise til venner og familie.
På den annen side kan årsakene være mer personlige, som å unngå negative kommentarer eller kritikk om utseendet ditt . Uansett har vi vist deg at det er mulig å endre Facebook-bildet ditt uten at noen merker det. Vi håper disse ideene er nyttige, og at du kan endre profilbildet ditt på sosiale nettverk uten å etterlate spor.